|
![]() |
|
|||||||
| Kayıt | GAZETELER | Tüm Albümler | Gallery | TV Rating | Gazete Tiraj | Güncel Albümler | En Güzel Kim? | Üye Listesi | ANASAYFA | Konuları Okundu İşaretle |
| 1 Soru 1000 Cevap Bir cümlelik soruya bir cümlelik cevaplar! Bölüm Kuralları; 1- Soru 1 cümleden oluşmalıdır. 2- Cevap 1 cümleden oluşmalıdır 3- Geyik, yorum ve muhabbet bölümü değildir. 4- Bir sözlük tadında Örnek Mesaj: başlık : Atatürk kimdir? cevap 1 : Türk'lerin atasıdır cevap 2 : Türk'lerin kurtarıcısıdır cevap 3 : Anadolu fatihidir |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ruh Halim:
|
bismillah deyip ilk girdiğiniz internet sitesi ve tarihi nedir?
bismillah deyip ilk girdiğiniz internet sitesi ve tarihi nedir?
![]() "Türk Cumhuriyetleriyle kalmadık. Ta Moğolistan'a gittik. Orhun Abidelerini ayağa kaldırdık. Orayı müze haline getirdik. Biz Türk'e ve Türkiye'ye yakışanı yaptık. Çünkü aynı medeniyetin evlatları olarak bunu yapmamız gerekiyordu. Bir de bizim '1'imiz vardı. 6 tane sıfır koydular yanına. Türk Lirası'nın değeriyle oynadılar. Biz 6 sıfırı attık. Enflasyon da patlamadı, çatladı. Paramızın değeri arttı. Kim milliyetçi? hesap ortada. Milletin değerlerine saygısı olmayandan milliyetçi olmaz. Bu ülkeye yatırım yapmayandan vatansever olmaz. Milletini zenginleştirmeyenden milliyetperver olmaz. Bu kadar. Kafatası ölçerek milliyetçilik yapıyorlar. Olmaz, olmaz.' Recep Tayyip Erdogan 21 Haziran 2009-Gündoğdu meydani-İzmir
![]() Kaç kişisiniz lan? |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
22 haziran 1999 www.mit.gov.tr
YALOVA ili dahilinde Bağ Bahçe Arsa Arazi Tarla ve Konutlarınızın alış ve satış işlemlerini Yürüterek bilimum hizmet ile yardımda bulunmaktayız. Gayrimenkulleriniz ile ilgili lütfen irtibata geciniz. jitmib@gmail.com |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Ruh Halim:
|
www.eceerken.com 1998
|
|
|
#4 |
![]() ![]() Giriş: 18.10.2006
Üye No : 11798
itibar-karizma: 4
Rep Puanı : 1
Rep Derecesi :
![]()
Ettigi Tesekkür: 0
Aldigi Tesekkür 0 Kez 0 Mesajda
|
yahoo.com, arabul.com 1998
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Ruh Halim:
|
hatırlamıyorum ama sanırım googledir:D 2003
Beni Güzel Hatırla !!! Bunlar Son SatırLar.... Farzet ki,Bir Rüzgardim,Esip Geçtim Hayatından Ya da Bir Yagmur Sel oldum sokagında Sonra Toprak Çekti Suyu... Kaybolup Gittim.... Belki de bir Ruya idim Senin için UYANDIN VE BEN BITTIM......... ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Ruh Halim:
|
1995 zurna
|
|
|
#7 |
![]() ![]() ![]() ![]()
Ruh Halim:
|
1999 www.ogame.com.tr
S£rséri ßiR a$k ßizimkiSi, manısa'nın Arka SokakLarında G£ceyé ßiLe Kan Kusturan kaLLe$Liğin Kan Kard£$i.Hani NikoTin KoKan Agız Tadında Uzun ßir Öpü$ün Son Anında Yaßancı ßed£ne K£siLen ßiLeTin C£pt£ oLma HisSi SustaLı ßir a$k ßizimkiSi Ta$ıma RuhSatı SapLadıgımız Ya$amın Arka c£ßinde...
![]() |
|
|
|
![]() |
| Lesezeichen |
| Konu Araçları | |
| Görünüm Modları | |
Sitemizde Gazete Manşetleri ni Ücretsiz Okuyabilir ve Video Haber leri izleyebilirsiniz. 2010 Öğretmen Atamaları | Memur Alımı | Emekli Maaş Zam | 2010 Key Ödemeleri | 2010 Kpss Sonuçları | 2010 Asgari Ucret Zammi | çelik konut haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz.